Frequently Asked Questions

 1. Zijn de reizen voor singles, voor mannen-stelletjes of voor allebei ? De weekenden en groepsreizen van Brokeback Adventures zijn zowel voor singles als voor stelletjes bedoeld.
 2. Ik ben niet zo sportief maar ik ben wel graag in de natuur. Zijn de Brokeback Adventures dan wel wat voor mij ? De nadruk ligt op het gezamenlijk ondernemen van outdoor activiteiten in de (ongerepte) natuur.  Het is dus nooit een wedstrijd !  In principe zijn de weekenden en groepsreizen dus voor iedereen met een  basis-conditie geschikt. Lees wel goed onder “zwaarte en risico’s’ of de reis voor jou geschikt is. Als je vragen hebt of twijfelt of een reis bij jou past neem dan even contact met ons op via het contactformulier.
 3. Moet ik aan alle outdoor activiteiten tijdens de reis deelnemen ? Nee dat hoeft niet.. Als je bijvoorbeeld geen zin hebt om op een middag mee te gaan snorkelen dan is het natuurlijk prima als jij liever wilt relaxen in de hangmat. Sommige reizen of weekenden lenen zich hier makkelijker voor dan andere. Als we bijvoorbeeld een 19 daagse wandeltocht in de himalaya maken dan wordt er natuurlijk wel van je verwacht dat je elke dag mee wandeld.
 4. Ik ben single met wie deel ik de twee-persoonstent of twee-persoonskamer ? Samen met een andere deelnemer ! Stelletjes kunnen altijd samen in een kamer of tent.
 5. Kan ik toch alleen in een tent of kamer ? Bij sommige reizen en weekenden is dit tegen een meerprijs mogelijk. Informeer vooraf naar de mogelijkheden via het contactformulier.
 6. Is Brokeback Adventures gay owned and operated ? Brokeback Adventures is gay-owned en zoveel mogelijk gay- (of bi)  operated. Toch kan het voorkomen dat er gidsen en instructeurs zijn die hetero zijn. Als we naar een basiskamp op 5200 meter hoogte in de Himalaya gaan wandelen zoeken we in de eerste plaats naar een betrouwbare, ervaren berggids. Mocht hij of zij hetero zijn dan is dat zo.
 7. Zijn de groepsreizen en weekenden van Brokeback Adventures “Gay Friendly” ? Nee de reizen zijn niet “gay friendly”. Wij zijn als groep homo en bi-mannen op reis en wij zijn ‘friendly’ en respectvol. We zullen echter regelmatig op plekken komen waar de bevolking of de mensen die op een accommodatie werken weinig tot geen ervaring hebben met groepen homo- en bi-mannen. Wil je perse een gegarandeerde ‘gay friendly vakantie’ dan adviseren we je om een vakantie in een gay hotel in bijvoorbeeld Sitges, Gran Canaria of Mykonos te boeken.
 8. Mag mijn vrouw/vriendin/faghag ook mee ? Vooralsnog zijn de Brokeback Adventures alleen voor homo- en bi-mannen. Wellicht dat we in de toekomst wel activiteiten en reizen gaan organiseren waarbij vrouwen (hetero, lesbo of bi) en heteromannen ook mee gaan.
 9. Ik ben een vrouw in het proces om een man te worden. Ik val op mannen. Kan ik mee op een groepsreis van Brokeback Adventures ? Natuurlijk.
 10. Gaat het erg geil aan toe in de gay outdoors ?  Als het hebben van (veel) sex je primaire reden is om mee te gaan kan je wellicht beter naar een dating-site, mannensauna, ontmoetingsplek, darkroom, etc. gaan. Wanneer je sex hebt tijdens een weekend  of groepsreis van Brokeback Adventures doe dit dan gewoon lekker in je kamer of tent. We willen namelijk volgend jaar ook weer welkom zijn op een natuur-kampeerplaats, in een afgelegen dorp hoog in de bergen, bij het kanoverhuurbedrijf, etc.
 11. Wat gebeurd er met de winst van Brokeback Adventures ? Die gaat naar de eigenaars en investeerders. In 2015 sponsort Brokeback Adventures het homojongeren kamp van Stichting Outway en de Rozefilmdagen