Kanchanjanga

Boek een reis

1. Vul het onderstaande reserveringsformulier helemaal in. Als er plaats is op de reis van jou keuze dan ontvang je per email onze bevestiging met daarbij de reisbeschrijving, alle reisvoorwaarden  en de factuur.

2. Je reservering is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen. Je kan de reissom overmaken op onze bankrekening via internetbankieren.

3. De groepsreizen gaan door bij een minimum aantal van 8 deelnemers. In het geval er 60 dagen voor aanvang van de eerste reisdatum minder dan 8 aanmeldingen zijn dan gaat de reis helaas niet door. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen de volledige reissom op jou bankrekening retour.

4. We adviseren  je daarom om pas je vliegticket te boeken op het moment dat je van ons de email hebt ontvangen waarin staat dat de reis een ‘gegarandeerd vertrek’ – status heeft gekregen. 

5. Je vind onze algemene reisvoorwaarden (inclusief de betalings- en annulerings-voorwaarden) hier

6. Onder het kopje ‘Alle Info’  rechtsboven vind je tevens de FAQ. Daar vind je antwoord op veel voorkomende vragen. Maar mocht je andere vragen hebben dan horen we graag van je !

Reserverings Formulier - Brokeback Adventures - Explore the gay outdoors !
* indicates required field