Somewhere Only We Know

Welkom in het Brokeback Adventures bos: “Somewhere only we know”. Op onze eigen off-the-grid locatie organiseren we outdoor weekends voor homo en bi-mannen.

Tijdens de Brokeback Adventures weekends verblijven we in het boshuisje en de tipi. Er slapen maximaal 6 mannen in het boshuisje en maximaal 6 mannen in de tipi. Wij zorgen voor slaapmatten; jij neemt zelf je eigen slaapzak mee. Zowel het boshuisje als de tipi hebben een houtkachel. Er zijn twee droog-compost toiletten; één in het boshuis en één naast de tipi in het bos. Er is een emmer-douche met koud water uit de handpomp en als je warm douche-water wil dan kook je dat eerst zelf boven het kampvuur of op de houtkachel.

Als er geen groepsactiviteiten zijn dan is ‘Somewhere only we know’ ook te huur voor singles of duo’s die lekker midden in de natuur willen ontspannen en uitrusten. Een weekend of een (mid-)week het houten boshuisje met het hele bos erbij reserveren gaat veilig en vertrouwd via het platform van: natuurhuisje.nl

Off-the-grid is een term die wordt gebruikt om aan te duiden dat een huis of een landgoed niet is aangesloten op de bestaande netwerken zoals, de waterleiding, het elektriciteitsnet, de riolering, etc. “Somewhere only we know” is volledig off-the-grid: water halen we uit de eigen bron, brandhout voor de houtkachel uit eigen bos, de elektriciteit voor de led lampjes in de keuken en de douche-ruimte wekken we op met een zonnepaneel, de irrigatie van de kruiden-planten en groenten in de tuin doen we met water uit de regenton en het grijze water uit de douche. Er wordt alleen biologische olijfolie-zeep gebruikt. (dus ook geen scheerschuim, shampoo, scheerschuim, etc.) We verspillen geen water om de wc door te spoelen. In het composttoilet gebruiken we zaagsel en naalden afkomstig van de bomen in het bos. Na twee jaar composteren is de ‘manure’ bruikbaar als tuin-compost.